Enthousiast

Wie wij zijn: Bram & Pim van Lieshout, twee broers uit Leeuwarden die al meer dan tien jaar samenwerken. We zijn beiden gediplomeerd timmerman en door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan met verbouwings- en renovatie projecten. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel en met minder nemen we geen genoegen! Kijk vooral bij onze projecten om een indruk te krijgen van wat wij zoal gerealiseerd hebben. Onze kernwaarden zijn, het leveren van vakwerk, meedenken, heldere communicatie en creativiteit.

Wat wij doen:

Uw project, van groot tot klein, geheel in kaart brengen en vanaf het voortraject tot oplevering compleet begeleiden. Bij een verbouwing komt natuurlijk meer kijken dan alleen timmerwerk. Daarom is het van groot belang de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Onze mening luidt; hoe meer je je op je eigen vak concentreert hoe beter je dit kan uitvoeren. Wij werken nauw samen met vakmensen op elk gebied in de branche. Hierdoor is er overal een oplossing voor en kunnen wij uw project compleet en op de juiste wijze opleveren. Hierbij is duidelijkheid voor ons een uitgangspunt! Daarom houden wij u voor en tijdens de bouwfase altijd op de hoogte van wat er gebeurt.

Verbouwen: wilt u meer ruimte of misschien een gemoderniseerde woonkamer? De mogelijkheden zijn grenzeloos. Als u uw ideeën met ons deelt of wellicht daar waar nodig met een binnen- of buitenhuisarchitect zal er in overleg iets unieks te realiseren zijn. Thuiskomen in een huis waar u zich prettig voelt is erg belangrijk. Ook een werkplek creëren waar u op uw gemak uw werk kan uitvoeren hoeft géén overbodige luxe te zijn.

Renoveren: is uw huis toe aan renovatie of wilt u investeren in duurzaamheid. Deze zaken zijn van groot belang. Er zijn veel plekken aan uw woning of pand waar u zelf niet bij kan, wij kunnen vrijblijvend uw kozijnen en dak inspecteren en eventuele werkzaamheden in kaart brengen. Woongenot begint met een plek waar u zich qua exterieur nergens zorgen om hoeft te maken.

Afbouw: voordat een nieuwbouwwoning volledig bewoonbaar is zijn er nog een hoop werkzaamheden te verrichten. Neem vooral eens een kijkje bij onze projecten om te zien wat wij in de afbouwfase van uw nieuwbouwwoning voor u kunnen betekenen.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen voor een gesprek.

Bram & Pim van Lieshout