Afbouw nieuwbouw woning Bonifatiuspark 2

Afbouw nieuwbouw woning Bonifatiuspark 2

In de afbouwfase van deze nieuwbouwwoning in het Bonifatiuspark te Leeuwarden heeft van Lieshout & Co diverse werkzaamheden verzorgd en uitgevoerd. Alle wanden en de plafonds op de begane grond zijn gestuukt en gespoten in een matte latex.

Om de woonkamer en keuken optisch van elkaar te scheiden heeft Jan de Jong interieur een mooi ontwerp gemaakt. De ensuite afscheiding is in een L-vorm gebouwd waardoor er in dezelfde stijl diverse kastruimtes en een bureau is gerealiseerd. Doordat alles is uitgevoerd in houten (vuren) planken heeft het geheel een positief resultaat op de akoestiek, wat wenselijk is in een betonnen woning als deze. De twee deuren waarachter opbergruimte zit, zijn zo in de wand verwerkt dat deze nagenoeg niet zichtbaar zijn. De wanden zijn rondom ook voorzien van extra stopcontacten en lichtpunten. Gezien alles is uitgevoerd in onbehandelde vuren planken, is het in elk gewenste kleur te schilderen.