top of page

 

Afbouw laboratorium

Voor de firma Biotrack B.V. hebben we hun bedrijfsunit - onderdeel van het nieuwbouwproject bedrijfsunits Einsteinweg - volledig mogen afbouwen. Het pand heeft een grondoppervlakte van 400 m2 en nog een verdieping van 400 m2. Bij de afbouw kan gedacht worden aan alle wanden, tegelwerk, installatiewerk, elektrische installatie, verlichting plafonds en plaatsen van sanitair.

Op de begane grond is een keuken/kantine gebouwd en een dubbeltoilet. De gehele begane grond wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming i.c.m. een warmtepomp. De warmtepompinstallatie is geplaatst in de techniekruimte op de eerste verdieping. Daarnaast hebben wij een compleet laboratorium gebouwd met ruimtes voor de diverse laboratoriumdoeleinden. Vooral de complexe installatie was een uitdaging. Het laboratorium beschikt over zijn eigen WTW-installatie, groepenkast en koel- en verwarminstallatie. Aan alle eisen voor een laboratorium is voldaan, waardoor dit een gecertificeerd laboratorium is geworden.

Op de eerste verdieping zijn zeven ruime kantoren gebouwd en een dubbeltoiletruimte met voorportaal. Alle kantoren zijn voorzien van glazen wanden. De techniekruimte is ook gesitueerd op de eerste verdieping. De kantoren worden verwarmd en gekoeld d.m.v. airco. Voor een prettig binnenklimaat zijn alle ruimtes aangesloten op een WTW-installatie, welke zorgt voor een constante stroom van verse lucht.

Wat

Complete afbouw laboratorium

Waar

Einsteinweg

Leeuwarden

Wanneer

Winter 2022

bottom of page