top of page

Over

 

 

Wij zijn Bram en Pim van Lieshout, twee broers uit Leeuwarden die al meer dan tien jaar samenwerken. We zijn beiden gediplomeerd timmerman en door de jaren heen hebben wij ruime ervaring opgedaan met verbouwings-, renovatie- en afbouwprojecten. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze kernwaarden zijn: het leveren van vakwerk, meedenken, heldere communicatie en creativiteit. Door onze ruime ervaring en creativiteit kunnen we goed inspelen op wat zich voordoet en maatwerk leveren.

Kijk vooral bij onze projecten om een indruk te krijgen van wat wij zoal gerealiseerd hebben.

Liessent_By-IMAZZO_59.jpg


Wat wij doen

Uw project, van groot tot klein, geheel in kaart brengen en vanaf het voortraject tot oplevering compleet begeleiden. Bij een verbouwing komt meer kijken dan alleen timmerwerk. Daarom is het van groot belang de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Onze mening luidt: hoe meer je je op je eigen vak concentreert, hoe beter je dit kunt uitvoeren. Wij werken nauw samen met vakmensen op elk gebied in de branche. Hierdoor is overal een oplossing voor te vinden en kunnen wij uw project compleet en op de juiste wijze opleveren. Duidelijkheid is hierbij voor ons een belangrijk uitgangspunt. Daarom houden wij u voor en tijdens de bouwfase altijd op de hoogte!


Wat wij voor u kunnen betekenen
 

 

Verbouw

Thuiskomen in een huis waar u zich prettig voelt is erg belangrijk. Ook een werkplek creëren waar u op uw gemak uw werk kunt uitvoeren, hoeft géén overbodige luxe te zijn. Wilt u meer ruimte of een gemoderniseerde woonkamer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u uw ideeën met ons deelt - wellicht waar nodig met hulp van een architect - zal er in overleg iets unieks en comfortabels te
realiseren zijn.

 

Renovatie

Woongenot begint met een plek waar u zich qua exterieur nergens zorgen om hoeft te maken. Is uw huis toe aan een renovatie of wilt u investeren in duurzaamheid? Deze zaken zijn van groot belang. Er zijn veel plekken aan uw woning of pand waar u zelf niet bij kunt. Wij kunnen vrijblijvend uw kozijnen en dak inspecteren en eventuele werkzaamheden in kaart brengen.

 

Afbouw

Een prettige en goed functionerende werkplek is essentieel om efficiënt en met plezier uw werk te doen. Voordat een ruimte zoals kantoorruimtes, werkplaats of magazijn compleet gebruiksklaar is, is er nog een hoop werkzaamheden te verrichten.
 
Neem vooral een kijkje bij onze projecten om te zien wat wij in de afbouwfase van uw werkplek voor u kunnen betekenen.
Augustus back to work.JPG
bottom of page