Verbouw studio Jan de Jong interieur

Verbouw studio Jan de Jong interieur

Aan de Schrans in Leeuwarden hebben we in het voorjaar van 2015, een grote ruimte op de eerste verdieping van de winkel "Jan de Jong interieur" compleet verbouwt. Na goed overleg en met het oog op de toekomst is er besloten de ruimte geheel te verbouwen en ook te voorzien van een nieuwe badkamer en keuken. Na al het sloopwerk zijn we begonnen met een nieuwe vloer en vanaf hier is alles gemoderniseerd. De ruimte is o.a. voorzien van een nieuwe technische installatie en is daar waar mogelijk geïsoleerd. In samenwerking met een team van installateurs, schilders en de stukadoor mag het resultaat er zijn. Door de architecten zijn een aantal bijzondere klassieke details bedacht die terug te zien zijn op de foto’s.

Ontwerp: Studio Slow